Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Εταιρεία

Η  εταιρεία ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΒΕΕ», ιδρύθηκε με τη μορφή της ανώνυμης εταιρείας το 1981 και εδρεύει στο Δήμο Περιστερίου, στην οδό Παλαιάς Καβάλας 208. Ασχολείται με την  εμπορία ανταλλακτικών και εξαρτημάτων επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα, στη Κύπρο και στην Ευρώπη. Συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους στο χώρο των ανταλλακτικών και  είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος  του οίκου Voith Turbo στα κιβώτια  ταχυτήτων, retarder και κομπρεσέρ στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εξουσιοδοτημένη στην πώληση ανταλλακτικών και την επισκευή των κιβώτιων ταχυτήτων.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα γνήσιων και imitation ανταλλακτικών  η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες για την επισκευή και συντήρηση φορτηγών και λεωφορείων όπως βεντιλατέρ, αερόφουσκες, συστήματα αέρος, ανταλλακτικά αξόνων-φρένων, λιπαντικά και διαγνωστικά μηχανήματα, καθώς και τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η σκληρή δουλειά, η συνέπεια, η αξιοπιστία και η πολυετής εμπειρία μας, μας έφεραν στην πρώτη θέση. Στόχος μας είναι η διατήρηση της κορυφής, γι αυτό το κύριο μέλημά μας είναι η διαρκής ικανοποίηση των αναγκών και η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς και οι ανταγωνιστικές μας τιμές.

Με στρατηγική, ευελιξία και όραμα, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας, θέτοντας πάντα ως στόχο την δική σας ικανοποίηση.