Φιλτρα
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ

Επιλέξτε Μάρκα, Μοντέλο και Έτος για να δείτε συμβατές επιλογές:

COJALI 
Συστήματα ψύξης για εμπορικά οχήματα

 

 

Η Cojali S.L ειδικεύεται σε συστήματα ψύξης για επαγγελματικά οχήματα. Με βάση τους καλύτερους τεχνολογικούς πόρους και ένα εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τους πιο απαιτητικούς ελέγχους, προκειμένου να φτάσουν στο όχημα σε βέλτιστες συνθήκες. Στο ευρύ φάσμα των προϊόντων μας μπορούμε να βρούμε:

-Συμπλέκτες βεντιλατέρ 

     Με ηλεκτρονικό έλεγχο.
     Με πνευματικό έλεγχο.
     Viscous

-Πλαστικές φτερωτές
-Βεντιλατέρ
-Κιτς


Η COJALI είναι ο μοναδικός κατασκευαστής ανταλλακτικών που παράγει συμπλέκτες βεντιλατέρ  με ηλεκτρονικό έλεγχο για επαγγελματικά οχήματα, γεγονός που την κάνει  μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στην αγορά. Όλα αυτά τα προϊόντα διατίθενται για φορτηγά και λεωφορεία για τα περισσότερα εμπορικά σήματα στην ευρωπαϊκή, ασιατική ή αμερικανική αγορά, όπως τα MERCEDES BENZ, DAF, VOLVO και VOLVO USA, MAN, RENAULT, SCANIA, IVECO, ERF, KASSBOHRER, SETRA , IRIZAR, VAN HOOL, NEOPLAN κ.λ.π.

Σύστημα ψύξης επιβατικών αυτοκινήτων

Μέσα στο τμήμα μηχανικής COJALI, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε Βεντιλατέρ  για επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά οχήματα και ειδικά ή γεωργικά οχήματα Για το λόγο αυτό, διαθέτουμε χώρο σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής μιας σειράς συμπλεκτών βεντιλατέρ και Φτερωτών που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αυτόν τον τομέα και  επιτυγχάνουν νέες εφαρμογές για τα νεότερα μοντέλα που εμφανίζονται στην αγορά. Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει συστήματα ψύξης προσαρμοσμένα σε μάρκες όπως AUDI, BMW, MERCEDES BENZ, OPEL, PEUGEOT, NISSAN, MAZDA, MITSUBISHI, TOYOTA, SUZUKI, FORD, CHEVROLET κ.λ.π.

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.